Workshop Stemvorming

Workshop Stemvorming

Zaterdag 26 januari van 10.00-12.00 uur is er een workshop stemvorming in de Woudkapel, Bilthoven. In deze workshop ga je kennis maken met de verschillende aspecten die bij het zingen komen kijken. Heb je er wel eens over nagedacht te willen gaan zingen maar weet je niet of het wel iets voor je is? Of zing je al jaren maar loop je soms tegen iets aan? In deze workshop stemvorming zullen de basisvaardigheden worden belicht. Zingen is niet moeilijk, wij denken ingewikkeld! Iedereen kan zingen! José Scholte is na een carrière op het concertpodium vorig jaar gestopt als concertzangeres. Zij heeft veel ervaring in koordirectie, is ook zangpedagoog, woont in Bilthoven en wil daar iedereen aan het zingen krijgen. Zij geeft leiding op een enthousiaste, inspirerende en ook vakkundige manier, met humor. Ze bevordert vooral ook het zelf doen, wat ertoe dwingt op elkaar af te stemmen, naar elkaar te luisteren en elkaar te ondersteunen in het zingen. En vooral: plezier te hebben! Aanmelden via : bestel kaarten  Er is nog plek in de zanggroep die tweewekelijks repeteert op dinsdagochtend. Zie www.woudkapel/programma